Aanmelding Sissytraining

lijn Sissy strikjes

De training aan de La Belle Sissyacademie is een pittige training van een jaar. Het is de bedoeling dat je aan het einde van de periode bent uitgegroeid tot volwaardige Sissy. De training wordt afgerond met een heus theorie & praktijkexamen. Wanneer je deze met goed gevolg hebt afgerond, krijg je een certificaat. Hoe verloopt de aanmelding voor de Sissytraining.

Aanmelding Sissytraining

Procedure aanmelding

Voor de aanmelding hanteren wij een strenge selectie vooraf. Niet iedereen komt in aanmerking van de training, omdat we alleen aan de slag willen met goed gemotiveerde Sissy’s in spe. Aanmelding gaat als volgt:

Stap 1

Je schrijft een motivatie mail waarin je jezelf aan ons voorstelt. Voorzien van een recente, duidelijke foto van je gezicht en een duidelijke foto van top tot teen. In deze mail vermeld je in ieder geval: je naam, leeftijd, woonplaats, ervaring en laat je ons weten waarom jij denkt kans te maken op het volgen van deze training.

Stap 2

Wanneer wij in je brief voldoende aanleiding zien, krijg je een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking met de toelatingscommissie (3 personen). De kosten van deze kennismaking bedraagt 150 euro en dient vooraf te worden voldaan. Pas na ontvangst van deze betaling, plannen wij een afspraak in. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Stap 3

Wij verwachten tijdens deze kennismaking een goede presentatie van jezelf. Bereid je hier goed op voor. Je maakt tijdens deze afspraak tevens kennis met Meesteres Moriah. Een ervaren Meesteres die jou gedurende de volledige training zal begeleiden. Zij zal gedurende het trainingstraject tevens je coach en vertrouwenspersoon zijn.

Stap 4

Afhankelijk van je presentatie en de mening van de toelatingscommissie – waarbij Meesteres Moriah de doorslaggevende stem heeft – wordt er door de commissie een uitspraak gedaan over je toelating. Deze krijg je schriftelijk toegestuurd, enkele dagen na de afspraak. Wanneer de uitspraak positief is, krijg je direct de aanvangsdatum van de training te horen.

Hoe bereid je je voor?

De kennismaking met de toelatingscommissie is een belangrijk moment. Het is belangrijk dat jij jezelf zo goed mogelijk hier op voorbereid. Dit houdt in:

  • Je bent keurig verzorgd
  • Je lichaam is netjes geschoren
  • Zorg dat je gespoeld bent
  • Je hebt goed nagedacht hoeveel tijd en geld je kunt besteden aan deze training
  • Je weet waar je nu staat en waar je naar toe zou willen
lijn Sissy strikjes