De Sissytraining

lijn Sissy strikjes

Zodra je aanmelding is goed gekeurd, gaat de training beginnen. Misschien wil je alvast weten wat je allemaal kunt verwachten. Als eerste ontvang je het boek “Sissytraining“. Deze theoretische kennis, vormt de basis van de training. Daarnaast is er veel aandacht voor coachingsgesprekken, persoonlijke begeleiding en praktijkmomenten.

De Sissytraining

De Sissytraining bestaat uit

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het trainingstraject is er alle ruimte voor contact, via mail, telefoon of app. Dit kan bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen zijn, ondersteuning in het traject of gewoon een luisterend oor.

La Belle appgroep

Voor de deelnemende Sissy’s wordt een speciale La Belle appgroep aangemaakt, zodat de Sissy’s onderling, onder toezicht van Meesteres Moriah, met elkaar contact kunnen hebben. In deze groep zullen ook tips en handige linkjes worden uitgewisseld.

Coachgesprekken

Gedurende het trainingstraject heeft iedere kandidaat de gelegenheid om coachgesprekken aan te vragen met Meesteres Moriah. Zij is een professioneel BDSM coach, met veel ervaring op gebied van begeleiding en coaching. Er zitten vier individuele coachgesprekken van 2 uur inbegrepen in het trainingstraject en twee groepsgesprekken. Mocht je behoefte hebben aan meer individuele coaching, dan kan dit tegen een meerprijs van 90 euro per uur.

Workshops

Gedurende het trainingstraject worden er vier workshops georganiseerd.

  • Make up workshop
  • Hoe presenteer ik mezelf
  • Kleding workshop
  • Goed poetsen

Live sessies

Natuurlijk is er tijdens de training ook veel gelegenheid om live te trainen, onder streng toezicht van Meesteres Moriah. Denk bijvoorbeeld aan looptraining, anaaltraining, kuisheidstraining, deep throat training, pijn beleving en nog veel meer. Deze sessies zijn één op één en daarom volledig veilig en discreet. Tijdens het trainingstraject worden er vier sessies van twee uur ingepland.

Slettenparty

Gedurende het traject zal er één keer een Sissy- en Slettenparty worden georganiseerd. Hoe deze wordt ingekleurd is natuurlijk een goed bewaard geheim. Zo houden we het lekker spannend.

Examen

Aan het einde van het traject, wordt de training afgesloten met een examen. Dit is deels theorie en deels praktijk, in het bijzijn van de volledige toelatingscommissie. Geslaagd? Dan ontvang je van ons een Sissy-certificaat!

Startmomenten

De Sissytraining kent slechts twee startmomenten in het jaar. Dit is in januari en in juni. Zorg dus dat je je tijdig hebt aangemeld, want tussentijds instromen is niet mogelijk. Om de kwaliteit van de training zo hoog mogelijk te houden, hanteren we een maximum van vier kandidaten per trainingsperiode. Zodra de training vol is, komt je aanmelding op een wachtlijst te staan.

Wat zijn de kosten van de Sissytraining
Hoe meld je je aan?

lijn Sissy strikjes